HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Goltill Kajigore
Country: Malaysia
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 5 July 2004
Pages: 102
PDF File Size: 7.92 Mb
ePub File Size: 16.73 Mb
ISBN: 319-5-92907-530-7
Downloads: 76497
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezijas

Ceritone gak masuk akal tapi sing penting lucu. Disamping iku juga dijamin enak”. Lek aku sing gak kathokan mesti paling thithik diwehi seket ewu”. Mari KTPne diperikso, akhire Togog diculno. Wak So bingung ambek kemlecer ngematno arek wedhok iku. Banyolan-banyolan iki yo wis tau disebarno ndhik mailing list Suroboyoan pimpinan Cak Mujaya Kertadi. Putri mbah mau mbatin “Sumunggok-o koen eruh aku iki asale, angeran Sakri njupuk watu kali terus diuncalno ndhik lobang mau.

Tapi tetep ae gak onok sing wani njegur.

Humor Suroboyoan – yimg.com

Lek Sruoboyoan mek salin thok terus budhal mancing. Kuabeh supir taksi sing dijak kencan jawabe podho kabeh ambek misuh-misuh gak karuan, tapi Wonokairun cuek ae. Mari ngono Klowor takon maneh, “Nek onok uwong sing gandule gedi, mak” Jare mak-e, “Yo podho ae, cung. Akhire Soleh oleh kesempatan. Tapi bojoku wis tebhal kabeh.

  FOTOENVEJECIMIENTO CUTANEO PDF

Nek aku wis moco rapale, uyuhku isok muncrat adoh, Cak. Menene temenan, jam loro awan bosse wis mulih. Mergo paling mburi, terpaksa supir hhumor iku bengok-bengok ngongkon konco-koncone sing hkmor ngarep minggir sithik cik isok lewat.

Dene sampek pupune mbenggang, ceblok, yo gak tanggung nek sampek meteng. Mari pamitan, Muntiyadi mampir nang Rolak tuku kepiting diadhai kresek. Mene maneh, nek onok wong lanang sing gandule gedi, ojok mbok cidek-i, ya, cung. Wis ta, tak jamin gak bakal nyatek. Endi tau mikir sekolah, tah nyambutgawe.

Mosok ngono ae wis nangis”. Mari diombeni banyu, Sutaji rodhok adem terus isok cerito ndhik Romlah.

Ndhang cepetan Makmu lebokno kono. Lha malem Rebone iku acarane ngombe. Tambah suwe jarak-e tambah cidhek. Pas melek moro-moro Kayat wis nang njero omah mewah. Auroboyoan, ojo lali ikune digambir’ Lho? Sampek taksi sing paling mburi, akhire Wonokairun ketemu supir taksi lemu ireng kopiahan sing digoleki.

Dasar Macan Nusantara, krungu koyok ngono iku mau, melok-melok. In order to investigate the interpersonal meaning Digambir, wuik, menger-menger lak-an.

Humor Suboroyoan – Arts & Architecture

Beo kelop-kelop, ngrumangsani salahe. Ceritone sembarang kalir tak cuampur dhadhi siji. Sopo wonge gak cingak? Mari nguncalno kampese Mat Penceng, simbah iku mau ngomong,”Le, aku weruh umurmu iku saiki 45″.

  EPISTLE ORAZIO PDF

Muntiyadi tambah gemeter pas ndhelok tibake taksine lagi ngeliwati kuburan. Setali tiga uang, jenenge. Tibake Gempil iku saiki sikile sing kiwo yo dingklang pisan, ambek tangane sing tengen tibake yo tughel digenti cathoke bakul beras. Moro-moro onok tangane wong lanang ndhemok bokonge seko mburi, nyurung Romlah munggah bis.

Gak onok sing isok titis mbedhek Sampeyan pesen pasir pirang truk? Putri mbah mau diambungi gulune, pipine, dadane, kelek-e Ewangono nyurung, montore mogok iki lho. Ayo gek ndang dicobak”. Sing jenenge mblakrak, ceritone yo durung karuan bener sing penting lucu. Pak milid bingung, wong gak rumangsa pesen pasir, lhah diage apa? Mari ngono, arek loro iku munggah mlebu arena. Muntiyadi malih merinding disko opo maneh ketepakan saiki malem Jum’at kliwon. Ayok diwoco bareng-bareng isi surate”.

Humor Suroboyoan — Jilid 3. Misale kon ndekek ember nduk mburi kono, masiyo aku nguyuh nduk endi ae, uyuhe iso langsung mlebu nduk ember iku.

Related Posts